Over Knaap Bouwbedrijf

Knaap Bouwbedrijf en Knaap Maatwoningen

Knaap bestaat uit twee entiteiten, B.V. Bouw- en Aannemingsbedrijf Arend P. van der Knaap (Knaap Bouwbedrijf) en Knaap Maatwoningen B.V.

Wie zijn wij

B.V. Bouw‐ en Aannemingsbedrijf Arend P. van der Knaap ‐ kortweg Knaap Bouwbedrijf ‐ aan de Groeneweg in Rotterdam‐Nesselande bestaat ruim 100 jaar! Wat in 1919 in het toenmalige Zevenhuizen begon als de plaatselijke timmerwerkplaats van broers Arend Pieter en Joris van der Knaap, is vandaag de dag een gezond en regionaal actief bouwbedrijf. Knaap bouwbedrijf is vooral bekend van de vrijstaande woningen op de mooiste plekken van onze provincie, gebouwd onder de namen Knaap Maatwoningen en Perfect Woningen. Knaap is nog steeds een familiebedrijf en wordt inmiddels geleid door de vierde generatie.

Het bouwbedrijf maakte veel mee, van ups en downs in onze nationale economie tot de steeds verdere verduurzaming van de bouw wat betreft CO2‐uitstoot en de toepassing van hernieuwbare energie, circulair bouwen en energieneutraal bouwen. Knaap bleef altijd meebewegen, waarbij de continue doorontwikkeling van het bouwconcept centraal stond.

Knaap bouwbedrijf (erkend leerbedrijf) is aangesloten bij Bouwend Nederland (Bouwgarant) en bouwt de maatwoningen, de perfect woningen, realiseert de projecten en verbouwt woningen voor particulieren.

Knaap Maatwoningen is aangesloten bij Woningborg en verzorgt de kopersbegeleiding van tientallen woningen (zowel individueel als projectmatig) en begeleid de klanten in het tot stand komen van hun nieuwbouwwensen van ontwerp tot oplevering.