Vers & Vers

Boodschappen bezorgen Bolnes

Alle vers boodschappen, tegen scherpe prijzen en gratis thuisbezorgd in de postcode gebieden (Ridderkerk: 2981-2982-2983-2984-2985-2986-2987 en Barendrecht: 2991-2992-2993-2994). Vers & Vers beschikt over een groot en divers assortiment van Groente, Fruit, Brood, Vlees, Vleeswaren, Kruiden en Sapjes. Boodschappen bezorgen Bolnes

Vers & Vers biedt u een complete vers beleving. Van Biologische groenten en fruit tot versgebakken brood en mals vlees.  Alles word dagvers voor u bereid. Vers & Vers werkt met ambachtelijke bakkers en slagers. Ook uw portemonnee wordt niet vergeten! D.m.v. slimme distributie en het verwijderen van onnodige schakels in de keten zijn we zeer scherp geprijsd.

De distributie van Vers & Vers is volledig gericht u een zo vers mogelijk product te bezorgen.  Wist u dat de producten van Vers & Vers tot wel 3 dagen verser bezorgd worden dan in uw lokale supermarkt!?

Hoe werkt het?

  • Bestellen via de webshop of APP
  • Je eigen bestellijst maken
  • Wij regelen al jouw Vers boodschappen
  • Gratis bij u thuis bezorgd (Besteding boven de € 25 en woonachtig in Barendrecht en/of Ridderkerk)

Probeer vandaag nog onze hypermoderne App en ervaar wat lekker vers is.

Start nu met Gezonder en Lekkerder eten met de producten van Vers & Vers.

Het Concept

Vers & Vers biedt u een volledige vers beleving op 1 hypermoderne app. Wij werken samen met lokale boeren, bakkers en slagers. Via de hypermoderne app kunt u zeer gemakkelijk uw verse boodschappen bestellen.

Biologisch:
Ruim 70% van het assortiment is biologisch. Dit is duurzaam en super gezond.

Prijs:
De distributie van Vers & Vers is zo ontworpen dat alle onnodige schakels in de keten zijn verwijderd. Ook het schrappen van zo veel mogelijk verpakkingsmateriaal draagt bij aan een positieve prijs ontwikkeling. Het niet individueel verpakken van product scheelt tot wel 20% in de product prijs.

Vers:
De distributie van Vers & Vers is er volledig op gericht u een zo vers mogelijk product te bezorgen. Wist u dat de producten van Vers & Vers gemiddeld tot wel 3 dagen verser zijn dan via de huidige bekende Retail kanalen?

Toekomst:
Houd de app regelmatig in de gaten. Vers & vers breidt het assortiment in rap tempo uit. Ook de bezorg gebieden zullen zeker uitbreiden.

Makkelijk via de APP te bestellen

Bestel Vers & Vers via de hypermoderne App! Vers & Vers biedt u een complete vers beleving. Van Biologische groenten en fruit tot versgebakken brood en mals vlees. Alles word dagvers voor u bereid. Vers & Vers werkt met ambachtelijke bakkers en slagers.

Ook uw portemonnee wordt niet vergeten! D.m.v. slimme distributie en het verwijderen van onnodige schakels in de keten zijn we zeer scherp geprijsd.
De distributie van Vers & Vers is volledig gericht u een zo vers mogelijk product te bezorgen. Wist u dat de producten van Vers & Vers tot wel 3 dagen verser bezorgd worden dan in uw lokale supermarkt!?

Boodschappen bezorgen Bolnes

Boodschappen bezorgen BolnesBoodschappen bezorgen Bolnes

Vers & Vers

Bestel Vers & Vers via de hypermoderne App!

Bij Vers & Vers bestelt u makkelijk en snel duurzame/voornamelijk biologische groenten en fruit. Woont u in Ridderkerk of Barendrecht dan wordt u bestelling Gratis Thuisbezorgd. Buiten deze woonplaatsen kunt u uiteraard ook gewoon bestellen, alleen zullen wij een klein bedrag in rekening brengen voor de bezorgkosten.

De grootste onafhankelijke ONLINE VERSMARKT van Nederland, komt nu naar jou. Biologische groenten en fruit tegen traditionele prijzen die u gewend bent van de grote supermarktketens. Vers betekent bij Vers & Vers gemiddeld 3 dagen verser dan via de bekende retailers.

Probeer vandaag nog onze hypermoderne App en ervaar wat lekker vers is. Direct van de boer tot bij jou in de keuken. Eindelijk Biologisch eten tegen een eerlijke prijs voor iedereen.

Start nu met Gezonder en Lekkerder eten met de producten van Vers & Vers.

Groenten

Fruit

Acties

Brood

Vlees